Last minute kerstcadeaus

12 december 2018
Cadeautips late beslissers
Anker

[]

12 last minute cadeautips voor late beslissers

Je kent (of bent!) ze ongetwijfeld, zij die op kerstavond in zeven haasten nog op zoek moeten naar een geschikt kerstcadeau. Goed nieuws! Doe je jas maar terug af, want het is niet nodig om nu nog snel alle winkels te gaan afschuimen. Hieronder vind je een heleboel last minute kerstcadeaus voor late beslissers. Er zit ongetwijfeld wel iets tussen dat jij kan gebruiken. En voor 22 uur besteld is morgen geleverd!

Anker

[]

DAB+ radio: klaar voor de toekomst

Je hebt het ongetwijfeld al vernomen, de klassieke FM-radio verdwijnt binnenkort. Sla nog niet meteen in paniek, je zal naar hartelust kunnen blijven meekwelen met je favoriete hits. Er komt uiteraard een alternatief voor FM-radio, namelijk DAB+ radio. DAB+ radio kan alles wat FM-radio kan en nog zoveel meer! Nog nooit van DAB+ radio gehoord? Lees alles over DAB+ radio. DAB+ radio heeft tal van voordelen, zoals zuiverder geluid en een groter zenderaanbod. Wees voorbereid en investeer nu al in een DAB+ radio! Ontdek onze selectie DAB+ radio's hieronder.

DAB+ radio
Anker

[]

Bluetooth speaker: overal muziek

Ben jij iemand die niet zonder muziek kan leven? Met een Bluetooth speaker neem je je lievelingsmuziek met je mee, overal waar je gaat. Er bestaan Bluetooth speakers in alle kleuren, maten en vormen. Selecteer jouw favoriete muziek op je smartphone en laat ze via Bluetooth door de speaker klinken. Sommige Bluetooth speakers zijn zelfs waterbestendig, zodat je ze ook mee kan nemen in het zwembad! Op zoek naar een goedkope Bluetooth speaker om last minute cadeau te doen? Neem eens een kijkje op onze outlet pagina, misschien vind je daar wel precies wat je zoekt!

Bluetooth speaker
Anker

[]

Draadloze hoofdtelefoon: geen gedoe meer met kabels

De meeste nieuwe smartphones hebben geen aansluiting meer voor hoofdtelefoons. Dat is in de eerste plaats erg jammer, maar het heeft ook zijn voordelen. Steek je hand op als je kabel al ooit is blijven haken achter een deurklink… De meeste smartphones worden dan wel geleverd met een tussenstukje om je hoofdtelefoon met 3,5 mm aansluiting via de batterijingang in je smartphone te pluggen, maar laten we eerlijk zijn, de kans dat je dat ding binnen de kortste keren vergeet of kwijtspeelt is groot. De oplossing? Een draadloze hoofdtelefoon streamt je muziek draadloos via Bluetooth van je smartphone naar je oren. Wel niet vergeten om je draadloze hoofdtelefoon af en toe op te laden ;)

Draadloze hoofdtelefoon
Anker

[]

Instax camera: nostalgie troef!

Door de komst van de smartphone nemen we meer foto’s dan ooit. Maar die blijven vaak eeuwig ergens in het geheugen van je smartphone zitten. Een Instax camera is ideaal voor wie heimwee heeft naar de fotoalbums van vroeger. Geen zorgen, je hoeft niet meer met je filmrolletje naar de fotograaf te lopen en een week te wachten tot je foto’s klaar zijn. Met een Instax camera druk je je foto’sdirect af nadat ze genomen zijn. Hang ze aan de koelkast of bundel ze in een fotoalbum. Lijkt een Instax camera als last minute kerstcadeau jou wel iets? Profiteer dan nu van de Instax eindejaarspromotie!

Instax camera
Anker

[]

Activity tracker: verzilver je goede voornemens!

Een nieuw jaar is hét moment voor goede voornemens en velen beloven dan ook om gezonder te gaan leven. Kan je daarbij wel een duwtje in de rug gebruiken? Zorg dan voor een personal coach rond jouw pols! Jouw nieuwe activity tracker houdt veel meer bij dan enkel je stappen. Hij vertelt je ook hoeveel calorieën je al verbrand hebt, of je goed geslapen hebt en weet wanneer je hart sneller gaat slaan. Er bestaan heel wat verschillende soorten activity trackers, bekijk onze selectie hieronder!

Activity tracker
Anker

[]

Coyote radar: nooit meer boetes!

Ken jij iemand die vaak op de baan is? Helaas is dat vaak synoniem voor iemand die boetes verzamelt... Met een Coyote radarvermijd je niet enkel boetes, je bent ook een heel stuk veiliger op de weg. Je Coyote radar geeft je de juiste info op het juiste moment waardoor je kan anticiperen op radarcontroles, ongevallen, files, verkeershinder, enz. Meer weten? Kom alles te weten over de verschillende Coyote radar toestellen.

Coyote radar
Anker

[]

Powerbank: geen stress door een lege batterij

Onze smartphone is tegenwoordig ons leven en een lege batterij staat dan ook hoog op het lijstje van ergste angsten. Daar hoef je je vanaf u geen zorgen meer over te maken dankzij je gloednieuwe powerbank! Het belangrijkste waar je moet op letten als je een powerbank koopt, is de capaciteit. Hoe meer mAh, hoe meer power de powerbank heeft en hoe vaker of langer jij je smartphone ermee zal kunnen opladen. Ken of ben jij een festivalganger? Dan is een powerbank een onmisbaar gadget!

Powerbank
Anker

[]

Airfryer: gezonde frietjes!

Eet jij graag frietjes, maar past dat niet in je gezonde levensstijl? Kies dan voor een airfryer! Frietjes gemaakt in een airfryer bevatten tot 80 % minder vet, omdat je geen olie gebruikt maar profiteert van de hete circulerende lucht in het toestel. Bovendien is een airfryer heel wat veelzijdiger dan een gewone friteuse. Je kan een airfryer ook gebruiken om groentjes te stomen, vlees te braden en zelfs muffins te bakken. Bekijk onze selectie airfryers hieronder!

Airfryer
Anker

[]

Spiraalsnijder: ontdek de Sandra Bekkari in jezelf

Ben jij helemaal in de ban van Sandra Bekkari? Dan ken jij ongetwijfeld de courgetti, gezonde spaghettislierten gemaakt van courgette. Niet enkel van courgette kan je slierten maken, ook van tal van andere groeten zoals wortel, pompoen of komkommer. Zelfs fruitslierten zijn mogelijk! Om de slierten te maken kan je met een dunschiller aan de slag, maar niet iedereen is even handig… Gelukkig bestaan er speciale spiraalsnijders om je te helpen de groenten in slierten te snijden. Met deze spiraalsnijders kook je net zo goed als Sandra! Meer te weten komen over alle mogelijkheden van een spiraalsnijder? Lees hier onze handige tips en tricks!

Spiraalsnijder
Anker

[]

Espresso machine: een heerlijke zelfgemaakte kop koffie

Wie houdt nu niet van een heerlijke kop zelfgemaakte koffie? Geniet van het aroma van koffie in huis van 's morgens vroeg. Met de nieuwste espresso machines zijn de mogelijkheden quasi eindeloos! Een klassieke espresso, een macchiato of zelfs chocomelk! Met een druk op de knop van de espresso machine tover je zo je lievelingskoffie tevoorschijn. Bekijk onze selectie espresso machines hieronder.

Espresso machine
Anker

[]

Sodastream: maak zelf je bruiswater

Je eigen bruiswater maken? Veel goedkoper en beter voor het milieu! Gedaan met zware flessen mee te sleuren uit de supermarkt. Schroef de gascilinder vast in je sodastream en druk op de knop. Met een cilinder maak je tot 60 liter water. Ben je niet zo’n fan van water? Maak dan gewoon je eigen frisdrank! Ice tea, cola of limonade, alles is mogelijk! Voeg gewoon een van de meer dan 30 verschillende sodastream siroopsmaken toe aan je bruiswater. De sodastream flessen gaan tot drie jaar mee, reken zelf maar uit hoeveel plastic flessen je in drie jaar tijd gebruikt…

Sodastream
Anker

[]

Slowjuicer: gezondere smoothies

Wil je je dag alvast op een gezonde manier starten? Kies dan voor een vruchten-of groentesap gemaakt met een slowjuicer. Een slowjuicer is veel efficiënter dan een gewone sapcentrifuge. Zoals de naam al doet vermoeden perst een slowjuicer het sap traag, waardoor je meer smaak en voedingsstoffen behoudt. Het resultaat? Meer sap en minder pulp.

Slowjuicer
Anker

[]